DTO – Direkten tisk na predmete

logo MUTOH

 Direkten tisk na predmete še nikoli ni bil tako ustvarjalen!

UV UF tiskna predmete 11
UV UF tiskna predmete 10

Odkrijte čarobnost bele barve in laka!

UV Bela barva in lak vzorci

Bela barva omogoča tiskanje na temno obarvane ali prozorne podlage. Posebno dodano vrednost pa  omogoča lak, s katerim lahko tiskamo osupljive efekte, kot so relijef in tridimenzionalnost, odsev itd.
To je tiskanje po meri, za butično  izdelavo manjših serij, ter  za komercialno in industrijsko rabo.

UV UF tiskna predmete 01
UV UF tiskna predmete 02
UV UF tiskna predmete 03
UV UF tiskna predmete 04

Pomislite na odtise na ovitkih za telefon, darila, foto izdelke promocijske izdelke, kot so pisala,
vžigalniki in USB ključi, spominki, nagrade, majhni znaki, majhna serijska izdelava oz. izdelavo prototipov,
vzorcev embalaže, tipkovnic, okrasnih ploščic itd …

UV UF tiskna predmete 05
UV UF tiskna predmete 06
UV UF tiskna predmete 08
UV UF tiskna predmete 09

 Z namiznimi UV Led tiskalniki Mutoh XpertJet je to mogoče!

XpertJet zagotavlja kakovosten tisk na široko paleto materialov vključno s tridimenzionalnimi predmeti
do debeline 15 cm!

UV LED A3+ in A2+ namizni tiskalniki

logo Xperjet
UF A3
UF A3 podatki

Namizni  UV A3+ tiskalnik

• max. delovna površina 48.3cm x 32.9cm
• tisk do 7 cm višine predmeta  in 5kg (standardna miza)
 tisk do 15 cm višine predmeta  in 8kg (odstranjena miza)
tisk do 7 cm višine in 4kg (vakumska miza) 
ročno nastavljanje
• 6 črnil (CMYK) + bela + lak
• Led UV črnila – odporna in fleksibilna
• Odlična obstojnost na: ABS, Alu, steklo, PC, PET, Akril, PP, PS, PVC, Tyvek, les…
• Teža tiskalnika: 95 kg

UF A2
UF A2 podatki

Namizni  UV A2+ tiskalnik


• max. delovna površina 48.3cm x 59.4cm

 tisk do 15 cm višine predmeta in teže do 6 kg
  avtomatsko nastavljanje višine
• 360 stopinjski direkten tisk na cilindrične predmete  –  opcijsko

• 6 črnil (CMYK) + bela + lak
• Led UV črnila – odporna in fleksibilna
• Odlična obstojnost na: ABS, Alu, steklo, PC, PET, Akril, PP, PS, PVC, Tyvek, les…
• Teža tiskalnika: 130 kg

XpertJet UF je naslednik serije ValueJet UF.

Novi tiskalniki XpertJet, razviti in proizvedeni na Japonskem.  V primerjavi s predhodniki VolueJet so dobili nov, privlačen, črn dizajn:). Pridobili so tudi večjezični in intuitiven OLED zaslon, ki takoj pritegne vaše oko.

Najpomembnejša novost pa je tehnologija Local Dimming Control (LDC). Tiskalniki so opremljeni z novo razvito 2-palčno LED-UV žarnico širokega segmenta. Svetilka ima 6 odsekov. Vsak odsek svetilke je mogoče posamično nadzorovati, kar omogoča ustvarjanje številnih efektov laka med enim prehodom. Sijajni, pol mat ali selektivni mat v kombinaciji z možnostjo večplastnega tiska daje spektakularne možnosti in učinke.

Večplasten tisk in spektakularni efekti

tisk na predmete ovitek

Tisk Braillove pisave

Poleg možnosti izboljšanja tiska na celotni površini ali ločevanja omogoča uporabo “posebnih učinkov”, kot je 3D sloj. Taka plast lahko posnema različne strukture, na primer les, kjer v kombinaciji s tiskom teksture lesa daje zanimiv končni učinek. Ena od možnosti uporabe laka je tudi tisk Braillove pisave!

Braill s senco

Ekološki in Ekonomičen tiskalnik

XpertJet je opremljen z energijsko varčnimi, dolgotrajnimi LED-UV žarnicami (delovni čas 14 250 delovnih ur), ki so namenjene lahkemu utrjevanju črnila. Učinek uporabe LED tehnologije je uporaba nizkih temperatur, kar omogoča tiskanje na površine, občutljive na visoke temperature. LED tehnologijo dodatno odlikuje nizka poraba energije.

Poraba črnila znaša 2,72 ml na tisk celotne delovne površine s 67-odstotno pokritostjo črnila. Črnila so dobavljiva po 220 ml kasetah in 800 ml vrečkah, bela pa v 220 kasetah in 500 ml vrečkah.

Tiskanje v “Office” okolju

Za postopek tiskanja z LED na tiskalnikih serije Mutoh “UF” je značilno odsotnost hlapnih organskih spojin (0% VOC / VOC), brez ozona, brez onesnaženja zraka. Črnilo na površini tiskanega materiala ne oddaja hlapov in vonjav, njegova sestava pa ne vsebuje živega srebra in svinca. Za razliko od konkurenčnih rešitev naprava ne potrebuje zračnega filtra in jo je mogoče uporabljati v pisarni, servisni sobi ali v trgovini.

Zakaj bi izbrali tiskalnik XpertJet?

Tiskalnik vam s svojimi kompaktnimi “namiznimi” dimenzijami omogoča uporabo na mnogih mestih in področjih: v zagonskih podjetijh, v oglaševalskih agencijah, foto trgovinah in resne proizvodnje in tisk elementov v industriji. Širok nabora materialov, na katere lahko tiskate omogoča, še dodatno omogoča  tržni uspeh. Vse kar potrebuješ je izjemna ideja …

Xpertjet Object Printer Banner kvadrat

BACK IN BUSINESS promocijski nakupi

Če kakorkoli razmišljate o nakupu namiznega UV tiskalnika, ne zamudite PROMOCIJSKIH nakupov!
Pokličite in pripravili vam bomo ponudbo!

Tisk na predmete do 6 kg teže in 15cm višine!

Tako kot v primeru serije ValueJet UF sta tudi tiskalnika XpertJet 461UF in XpertJet 661UF  t.i. “gadget UV tiskalnika”površino tiskanja 483 x 329 mm (format A3 +), drugi model pa s tiskalno površino 483 x 594 mm. Napravi imata velik vizir s pokrovom za odpiranje.

Pri tiskanju 3D-predmetov je vedno vprašanje debelina oz višina predmeta, ki ga lahko damo v tiskalnik. Z Mutoh XpertJet 461UF lahko tiskate na predmet debeline do 7 cm, po odstranitvi mize pa celo 15 cm, pri čemer je največja teža tega predmeta 4-8 kg. Pri  večjem modelu, pa je lahko debelina največ 15 cm in teža 6 kg.

Tisk na cilindrične predmete

Mutoh XpertJet 661UF lahko kadar koli naknadno opremite z vrtljivim modulom, ki omogoča neposreden tisk na cilindrične predmete, na primer steklenice, steklenice za vodo, valjaste embalaže in posode, sveče, pripomočke, cevi itd. Modul podpira cilindrične predmete do 36 cm, premer 3-12 cm in teža do 1 kg. Vrtljivo enoto lahko uporabljate po potrebi in jo lahko hitro namestite in odstranite.

tisk na predmete bidon

Čar bele barve in laka

Oba tiskalnika sta lahko konfigurirana v konfiguracijah CMYK ali CMYK + bela+ lak in sta primerna za neposredno tiskanje na najrazličnejše materiale, vključno s tridimenzionalnimi predmeti debeline do 15 cm. Tisk na temne ali prozorne podlage je mogoč zaradi uporabe belega črnila. Po drugi strani bo šesta barva – lak – izpopolnila izpis na celotni površini ali selektivno.

Greenguard Gold Certifikat za črnila

Tiskalnik podpira črnila Mutoh US-11 za neposreden tisk na trde in prožne predmete in materiale. Črnila imajo certifikat Greenguard Gold in izpolnjujejo standard EN 71-3 za tiskanje na igrače.

Serija Mutoh XpertJet UF so 6-barvni tiskalniki. Poleg standardnih CMYK barv lahko tiskate tudi z belo in prej omenjenim lakom.

Bela barva omogoča tiskanje barvnih grafik na različne ne-bele površine, kot so les, barvna plastika, steklo itd. Plast CMYK je možno natisniti tudi z belo barvo, na primer za grafiko na steklo, natisnjeno s spodnje strani.

Tisk na predmete igrace

Uporabiku prijazna programska oprema

Tiskalniki XpertJet so standardno opremljeni z Windows  gonilnikom, ki omogoča tiskanje neposredno iz programske opreme Adobe ali Corel. Večje možnosti in udobje uporabe pa nudi dodatna programska opremaDigital Factory UV Mutoh Edition, ki omogoča hitro ustvarjanje in delo z datotekami, njihovo pozicioniranje in polnjenje, natančno barvno reprodukcijo ali podporo bele barve za rastrsko in vektorsko grafiko in še veliko več.

pdf  Prenesi si PDF

Preberite si Zgodbe o uspehu…

Če še vedno oklevate z odločitvijo o nakupu, preberite zgodbe o uspehu Mutoh uporabnikov. Prepričanim smo, da vam bodo v navdih… :)

Zgodbe o uspehu

logo zgodbe o uspegu MUTOH upor
ikonca potrebujete informacije rumena

Zdaj je pravi čas
za investicijo!

Pokličite nas za ponudbo!
Vabljeni v naš demo room!

01 / 51 40 110
ali pa nam
Pošljite povpraševanje

ikonca poslovni najem opreme

Vas zanima Poslovni najem opreme?

Če se še vedno ne morete odločiti za investicijo, vam uredimo

POSLOVNI NAJEM OPREME